joi, 11 noiembrie 2010

Mercedes-Benz CLS a doua generaţie


Renumitul constructor german a dezvăluit imaginile noului Mercedes-Benz CLS, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris în această toamnă.

Noul CLS cunoaşte deja o concurenţă în creştere precum Audi A7, Porsche Panamera sau Maserati Quattroporte, dar cei de la Mercedes au avut grijă să îl facă vârf în acest segment. În materie de design, modelul aminteşte de SLS AMG, grilă radiatorului fiind dominată de sigla Mercedes-Benz. Blocurile optice se îmbină armonios cu capota imprimând, împreună cu noua grilă, un look agresiv şi dinamic. Pachetul exterior conţine un nou set de LED-uri de poziţie ce ajunge la un număr de 71 de LED-uri, oferind un grad ridicat de vizibilitate. Cea de a două generaţie de CLS are la bază conceptul Shooting break. “Cu design-ul său deosebit, noul CLS beneficiază şi de faptul că suntem cu o generaţie în faţă competiţiei pe acest segment”, a declarat Joachim Schmidt, şeful departamentului de vânzări şi marketing.

Noul coupe cu patru uşi beneficiază de o varietate de motoare, atât diesel cât şi pe benzină. Când vine vorba de benzină vorbim de un proaspăt V6 de 3.5 litri ce dezvoltă 306 cp şi de un v8 de 4.7 litri şi 430 cp. Varianta AMG îşi va face simţită prezenţa printr-un V8 de 5.5 litri, twin-turbo, ce va pune la bătaie cel puţin 540 de cai.

Niciun comentariu:

Lista mea de bloguri